Breinfijn programma

Nu slechts €45,- (i.p.v. de normale €79,-)
Ook voor de opvolgende maanden betaal je slechts 45 euro. Zo lang deze pagina nog online staat kun je gebruik maken van deze actiekorting.
  • Overwinnen van de negatieve cirkel van angst of paniek
  • Niet meer angsten vermijden maar leren loslaten, de lading en impact van angsten en spanningen verminderen
  • Lange termijn effect zodat je lichaam weer tot rust en herstel kan komen en je weer overzicht voelt in je hoofd
  • Wees vriendelijk en zachtaardig voor jezelf....Angst is niet jouw schuld....Het is te leren om hier beter mee om te gaan, stap voor stap

In korte tijd veel over mezelf geleerd. Rosalie heeft een fijne manier van kennis overdragen, lekker praktisch en goed te begrijpen. Alleen al weten hoe het komt dat de paniekaanvallen steeds meer en erger worden helpt me vooruit.

Maaike

Beetje sceptisch gestart omdat ik al zoveel heb geprobeerd. Iedereen die twijfelt zou ik zeggen gewoon doen, want je komt er altijd weer stappen mee vooruit. Vooral de manier van kort oefenen en juist niet blijven analyseren helpt mij heel goed.

Patrick

Het blijft niet altijd even makkelijk. Wat ik vooral moeilijk vond is dat ik niet direct verschil voelde. Ben nu 3 maanden verder en ik merk nu echt wel dat mijn lichaam rustiger is geworden. Ik ben ook niet meer zo gefocust op die spanning en dat geeft al wat lucht.

Nel