Black Friday Deal - Alle cursussen

Investeer in je eigen gezondheid met de Breinfijn Cursusbundel. Ontvang toegang tot alle cursussen van Bureau Breinfijn, met effectieve technieken om angst, paniek en stress te verminderen, lichamelijke spanningsklachten op te lossen en je beter in je vel te voelen.

Leer op je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt, en profiteer van praktische methodes die bewezen resultaten opleveren. Investeer in jezelf en ervaar de voordelen van een gezonder, ontspannen en zelfverzekerd leven!

Ontvang:
✅ Cursus Grip op je Gedachten
✅ Cursus Rust in lichaam en brein
✅ Cursus Vergroot je Zelfvertrouwen
✅ Cursus Beter Slapen
✅ Cursus Kalmeer je Zenuwstelsel

Nu van een totale waarde van €941,- voor slechts €197,-
(of €69,- in 3 maandtermijnen)Black Friday Deal - Alle cursussen

Christina

Eindelijk snap ik mezelf. Dacht dat ik 'raar' was dat ik al met deze klachten wakker werd terwijl ik lekker had geslapen. Binnen 5 dagen al meer geleerd dan ik ooit heb geleerd van 1 op 1 gesprekken met een psycholoog. Vooral het leren wat je precies kunt doen elke dag, lekker praktisch, heeft mij enorm geholpen.

Faas

Vooral getwijfeld om iets online te gaan volgen in plaats van bij een coach of psycholoog face to face, maar oh zo blij dat ik de stap gezet heb. Rosalie is een zeer bekwame psycholoog die alles ook nog eens makkelijk en praktisch uitlegt. Aanstekelijk en terugkijkend snap ik niet dat ik ooit twijfelde. Twijfel je ook, bekijk dan eens een paar YouTube video's van haar. Ik slaap weer goed, ben uitgerust en weet precies wat ik kan doen om mijn zenuwstelsel weer stabiel te krijgen als ik weer wat teveel stress situaties heb gehad.