Breinfijn programma

Super beslissing om te gaan starten. Hier ga je zeker geen spijt van krijgen. Je kunt direct starten met de modules en lessen die al voor je klaarstaan, in de community je vragen stellen of meelezen met andere vragen, opgeven voor workshops en coaching calls, en de uitgebreide bibliotheek aan coaching call vragen raadplegen.

Veel succes met de start van een mooie ontwikkeling!

💫🎁 Nu als extra krijg je ook toegang tot:
✔️ Cursus Grip op je Gedachten
✔️ Cursus Kalmeer je zenuwstelsel
✔️ Cursus Beter Slapen
✔️ Cursus Vergroot je Zelfvertrouwen
Deze cursussen worden na de basismodules voor je opengezet.Breinfijn programma

Maaike

In korte tijd veel over mezelf geleerd. Rosalie heeft een fijne manier van kennis overdragen, lekker praktisch en goed te begrijpen. Alleen al weten hoe het komt dat de paniekaanvallen steeds meer en erger worden helpt me vooruit.

Patrick

Beetje sceptisch gestart omdat ik al zoveel heb geprobeerd. Iedereen die twijfelt zou ik zeggen gewoon doen, want je komt er altijd weer stappen mee vooruit. Vooral de manier van kort oefenen en juist niet blijven analyseren helpt mij heel goed.

Nel

Het blijft niet altijd even makkelijk. Wat ik vooral moeilijk vond is dat ik niet direct verschil voelde. Ben nu 3 maanden verder en ik merk nu echt wel dat mijn lichaam rustiger is geworden. Ik ben ook niet meer zo gefocust op die spanning en dat geeft al wat lucht.