No Stress programma

Super beslissing om te gaan starten met de proefperiode van 5 dagen (voor slechts 2 cent). Hier ga je zeker geen spijt van krijgen. Je kunt direct starten met de modules en lessen die al voor je klaarstaan, in de community je vragen stellen of meelezen met andere vragen, opgeven voor workshops en coaching calls, en de uitgebreide bibliotheek aan coaching call vragen raadplegen.

Veel succes met de start van een mooie ontwikkeling!

💫🎁 Nu als extra krijg je ook toegang tot:
✔️ Cursus Grip op je Gedachten
✔️ Cursus Kalmeer je zenuwstelsel
✔️ Cursus Beter Slapen
✔️ Cursus Vergroot je Zelfvertrouwen

Let op:
Je hebt 2 opties na de proefperiode

1. Je bent helemaal enthousiast van de inzichten die je opdoet, de warme community met andere deelnemers, de coaching calls waar je je vragen kunt stellen en de verdiepende workshops en wilt blijven.... dan hoef je niks te doen.

2. Het is toch niet wat je zoekt, of het past niet bij de fase waar je nu in zit (je kunt altijd nog even vragen aan ons wat ons advies zou zijn, en dat we kunnen aangeven wat nog in het verschiet ligt in het programma). Dan kun je helemaal zelf inloggen in jouw eigen persoonlijke Klantenportaal (info staat in bevestigingspagina, mail en community) en per direct opzeggen dat je niet meer door wil met het programma.No Stress programma

Harriet

Ik was eigenlijk continu bezig met het me beter kunnen voelen. De eerste modules over het zenuwstelsel heeft me de inzichten gebracht die ik nodig had om het los te kunnen laten en te vertrouwen op mijn ontwikkeling. Nu al geen spijt van het starten en ik ga het dan ook zeker aanraden aan collega's of bekenden.

Jaco

Ik kreeg mijn hoofd maar niet rustig en ik merk nu hoe sterk het korte lontje afgelopen jaar heeft door gesudderd. Ik ben er nog niet, maar het voelt al een stuk kalmer aan en ik heb er alle vertrouwen in dat ik langzaam maar zeker de juiste stappen blijf maken.