No Stress programma

Start nu voor een proefperiode van 7 dagen voor slechts 2 cent!

Let op:
Je hebt 2 opties na de proefperiode

1. Je bent helemaal enthousiast van de inzichten die je opdoet, de warme community met andere deelnemers, de coaching calls waar je je vragen kunt stellen en de verdiepende workshops en wilt blijven.... dan hoef je niks te doen.

2. Het is toch niet wat je zoekt, of het past niet bij de fase waar je nu in zit (je kunt altijd nog even vragen aan ons wat ons advies zou zijn, en dat we kunnen aangeven wat nog in het verschiet ligt in het programma). Dan is het nodig dat je via het contactformulier (krijg je bij bevestiging) opzegt. Dit is belangrijk omdat anders je abonnement door zal lopen.No Stress programma

Harriet

Ik was eigenlijk continu bezig met het me beter kunnen voelen. De eerste modules over het zenuwstelsel heeft me de inzichten gebracht die ik nodig had om het los te kunnen laten en te vertrouwen op mijn ontwikkeling. Nu al geen spijt van het starten en ik ga het dan ook zeker aanraden aan collega's of bekenden.

Jaco

Ik kreeg mijn hoofd maar niet rustig en ik merk nu hoe sterk het korte lontje afgelopen jaar heeft door gesudderd. Ik ben er nog niet, maar het voelt al een stuk kalmer aan en ik heb er alle vertrouwen in dat ik langzaam maar zeker de juiste stappen blijf maken.